Cuketová nátierka

Ingrediencie na 1 porciu

Olej olivový15 ml
Cibuľa šalotka1 kus
Cuketa0.5 kus
Soľ1 štipka
Fenikel20 g
Horčica dijonská7 g
Syr Ricotta50 g

Cuketu nakrájajte na malé kocky. Rozprestrite na papier na pečenie, pokvapkajte olivovým olejom a dajte na 20 minút piecť do predhriatej rúry na 230 °C. Po vychladnutí zmixujeme dohladka so všetkými zvyšnými ingredienciami. Podávajte s celozrnným či žitným pečivom.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 225.657 Kj

Bielkoviny1.92 g
Sacharidy8.12 g
Tuky1.56 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.88 g
Vláknina2 g

ALERGÉNY

  • Horčica a výrobky z nej
  • Mlieko a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2025 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.