Cestoviny s teľacím mäsom
Ingrediencie na 1 porciu
Hrášok čerstvý | 50 g | |
Olej olivový | 5 ml | |
Rajčiny cherry | 1 hrsť | |
Cibuľa jarná | 1 kus | |
Chilli paprička | 10 kusů | |
Cestoviny svetlé | 100 g | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Petržlen vňať | 10 g | |
Teľacie stehno | 100 g |
Uvaríme cestoviny. Teľacie medailóniky osolíme, okoreníme a orestujeme po oboch stranách dozlata. Paradajky nakrájame na polovičky, chilli papričky a cibuľku nasekáme. Vmiešame do cestovín, pridáme mäso, hrášok, dochutíme olejom, soľou, čiernym korením a petržlenovou vňaťou.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 180.652 Kj
Bielkoviny | 1.88 g |
Sacharidy | 5.6 g |
Tuky | 1.32 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.88 g |
Vláknina | 1.36 g |
Gi | 0.85 |
ALERGÉNY
- Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
- Vajcia a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT