Cestoviny s teľacím mäsom

Ingrediencie na 1 porciu

Hrášok čerstvý50 g
Olej olivový5 ml
Rajčiny cherry1 hrsť
Cibuľa jarná1 kus
Chilli paprička10 kusů
Cestoviny svetlé100 g
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Petržlen vňať10 g
Teľacie stehno100 g

Uvaríme cestoviny. Teľacie medailóniky osolíme, okoreníme a orestujeme po oboch stranách dozlata. Paradajky nakrájame na polovičky, chilli papričky a cibuľku nasekáme. Vmiešame do cestovín, pridáme mäso, hrášok, dochutíme olejom, soľou, čiernym korením a petržlenovou vňaťou.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 180.652 Kj

Bielkoviny1.88 g
Sacharidy5.6 g
Tuky1.32 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.88 g
Vláknina1.36 g
Gi0.85

ALERGÉNY

  • Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
  • Vajcia a výrobky z nich

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.