Bravčová panenka s jarným šalátom

Ingrediencie na 1 porciu

Olej olivový5 ml
Šalát ľadový100 g
Chlieb celozrnný pšenično-ražný (50g)1 krajec
Bravčová panenka100 g
Pomaranč30 g
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Fenikel20 g
Citrónová šťáva čerstvá7 g

Panenku ogrilujeme. Položíme ju na celozrnným chlieb a podávame so zeleninovým šalátom. Ten pripravíme z ľadového šalátu, plátkov pomaranča, fenikla a dresingu z olivového oleja, šťavy z citróna, soli a korenia.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 546.14 Kj

Bielkoviny4.02 g
Sacharidy24.31 g
Sacharidy z cukrov0.09 g
Tuky1.66 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.88 g
Vláknina4.54 g
Gi84

ALERGÉNY

  • Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.