Bravčová panenka s jarným šalátom
Ingrediencie na 1 porciu
Olej olivový | 5 ml | |
Šalát ľadový | 100 g | |
Chlieb celozrnný pšenično-ražný (50g) | 1 krajec | |
Bravčová panenka | 100 g | |
Pomaranč | 30 g | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Fenikel | 20 g | |
Citrónová šťáva čerstvá | 7 g |
Panenku ogrilujeme. Položíme ju na celozrnným chlieb a podávame so zeleninovým šalátom. Ten pripravíme z ľadového šalátu, plátkov pomaranča, fenikla a dresingu z olivového oleja, šťavy z citróna, soli a korenia.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 546.14 Kj
Bielkoviny | 4.02 g |
Sacharidy | 24.31 g |
Sacharidy z cukrov | 0.09 g |
Tuky | 1.66 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.88 g |
Vláknina | 4.54 g |
Gi | 84 |
ALERGÉNY
- Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT