Bravčová kotleta s cuketou

Ingrediencie na 1 porciu

Cibuľa jarná1 kus
Cuketa0.5 kus
Mäso bravčové chudé150 g
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Olej kokosový2 ml

Kotletu si nakrájame na tenké rezance. Ochutíme. Orestujeme v rozpálenej panvici. Ošúpanú cuketu nakrájame na plátky. Keď je mäso hotové, vyberieme ho z panvice a na výpeku opečieme cuketu a trochu osolíme. Pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu (iba bielu časť cibuľky). Po chvíli, keď bude cibuľa orestovaná, pridáme do panvice naspäť mäso a chvíľu spoločne opekáme. Na tanieri ozdobíme zelenou časťou cibuľky.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 167.825 Kj

Bielkoviny1.68 g
Sacharidy4 g
Tuky1.54 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.9 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.1 g
Vláknina1.31 g

ALERGÉNY

  • Škrupinové plody a výrobky z nich – jedná sa o všetky druhy orechov

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.