Bravčová kotleta s cuketou
Ingrediencie na 1 porciu
Cibuľa jarná | 1 kus | |
Cuketa | 0.5 kus | |
Mäso bravčové chudé | 150 g | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Olej kokosový | 2 ml |
Kotletu si nakrájame na tenké rezance. Ochutíme. Orestujeme v rozpálenej panvici. Ošúpanú cuketu nakrájame na plátky. Keď je mäso hotové, vyberieme ho z panvice a na výpeku opečieme cuketu a trochu osolíme. Pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu (iba bielu časť cibuľky). Po chvíli, keď bude cibuľa orestovaná, pridáme do panvice naspäť mäso a chvíľu spoločne opekáme. Na tanieri ozdobíme zelenou časťou cibuľky.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 167.825 Kj
Bielkoviny | 1.68 g |
Sacharidy | 4 g |
Tuky | 1.54 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.9 g |
Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.1 g |
Vláknina | 1.31 g |
ALERGÉNY
- Škrupinové plody a výrobky z nich – jedná sa o všetky druhy orechov
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT