Bochníček so zapečeným vajcom

Ingrediencie na 1 porciu

Olej olivový extra panenský1 ml
Vajce1 kus
Rajčiny cherry1 hrsť
Paprika červená1 kus
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Petržlen vňať1 g
Dalamánka60 g

Bochníček pozdĺžne rozrežeme a väcšiu polovicu vydlabeme. Potrieme ho olivovým olejom a rozklepneme do neho vajce. Osolíme, okoreníme a pečieme v rúre asi 8 minút pri 180 °C. Zdobíme petržlenovou vňaťou a podávame s čerstvou zeleninou.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 576.478 Kj

Bielkoviny8.3 g
Sacharidy10.12 g
Tuky9.57 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)2.15 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.3 g
Cholesterol0.2 g
Vláknina3.04 g
Sodík0.07 g
Vápnik0.03 g

ALERGÉNY

  • Vajcia a výrobky z nich
  • Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2025 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.