Bochníček so zapečeným vajcom
Ingrediencie na 1 porciu
Olej olivový extra panenský | 1 ml | |
Vajce | 1 kus | |
Rajčiny cherry | 1 hrsť | |
Paprika červená | 1 kus | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Petržlen vňať | 1 g | |
Dalamánka | 60 g |
Bochníček pozdĺžne rozrežeme a väcšiu polovicu vydlabeme. Potrieme ho olivovým olejom a rozklepneme do neho vajce. Osolíme, okoreníme a pečieme v rúre asi 8 minút pri 180 °C. Zdobíme petržlenovou vňaťou a podávame s čerstvou zeleninou.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 576.478 Kj
Bielkoviny | 8.3 g |
Sacharidy | 10.12 g |
Tuky | 9.57 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 2.15 g |
Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.3 g |
Cholesterol | 0.2 g |
Vláknina | 3.04 g |
Sodík | 0.07 g |
Vápnik | 0.03 g |
ALERGÉNY
- Vajcia a výrobky z nich
- Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT