Baklažánové závitky

Ingrediencie na 1 porciu

Olej olivový2 ml
Pažítka10 hrsťou
Baklažán1 kus
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Lučina30 g
Syr kozí čerstvý30 g

Baklažán nakrájame na tenké plátky a pečieme ich dozlata na panvici na olivovom oleji. Medzitým zmiešame kozí syr s Lučinou, osolíme, okoreníme. Hneď ako sú baklažány opečené, natrieme každý plátok pripravenou syrovou zmesou a zabalíme. Zviažeme pažítkou a podávame.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 181.806 Kj

Bielkoviny1.57 g
Sacharidy4.73 g
Tuky1.72 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.88 g
Vláknina2.2 g

ALERGÉNY

  • Mlieko a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.