Baklažánové závitky
Ingrediencie na 1 porciu
Olej olivový | 2 ml | |
Pažítka | 10 hrsťou | |
Baklažán | 1 kus | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Lučina | 30 g | |
Syr kozí čerstvý | 30 g |
Baklažán nakrájame na tenké plátky a pečieme ich dozlata na panvici na olivovom oleji. Medzitým zmiešame kozí syr s Lučinou, osolíme, okoreníme. Hneď ako sú baklažány opečené, natrieme každý plátok pripravenou syrovou zmesou a zabalíme. Zviažeme pažítkou a podávame.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 181.806 Kj
Bielkoviny | 1.57 g |
Sacharidy | 4.73 g |
Tuky | 1.72 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.88 g |
Vláknina | 2.2 g |
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT