Raw boršč
Ingrediencie na 1 porciu
Mrkva | 1 kus | |
Cvikla | 100 g | |
Pažítka | 0.5 hrsť | |
Pomaranč | 30 g | |
Rajčina | 2 kusy | |
Citrónová šťáva čerstvá | 5 g | |
Zeler stopkový | 1 kus | |
Kapusta biela | 100 g |
Polovicu repy, jednu časť mrkvy, paradajky a pomaranč zmixujte s vodou v mixéri. Kapustu nastrúhajte na rezance, petržlen, zeler a pažítku pokrájajte na kocky. Druhú polovicu repy a mrkvy nastrúhajte na hrubom strúhadle. Pridajte olej a šťavu z citróna. Ak chcete, môžete za stáleho miešania ohriať – nie však viac ako na 40 °C.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 267.745 Kj
Bielkoviny | 2.32 g |
Sacharidy | 12.02 g |
Sacharidy z cukrov | 0.09 g |
Tuky | 0.52 g |
Vláknina | 6.3 g |
Gi | 44.4 |
ALERGÉNY
- Zeler a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT