Raw boršč

Ingrediencie na 1 porciu

Mrkva1 kus
Cvikla100 g
Pažítka0.5 hrsť
Pomaranč30 g
Rajčina2 kusy
Citrónová šťáva čerstvá5 g
Zeler stopkový1 kus
Kapusta biela100 g

Polovicu repy, jednu časť mrkvy, paradajky a pomaranč zmixujte s vodou v mixéri. Kapustu nastrúhajte na rezance, petržlen, zeler a pažítku pokrájajte na kocky. Druhú polovicu repy a mrkvy nastrúhajte na hrubom strúhadle. Pridajte olej a šťavu z citróna. Ak chcete, môžete za stáleho miešania ohriať – nie však viac ako na 40 °C.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 267.745 Kj

Bielkoviny2.32 g
Sacharidy12.02 g
Sacharidy z cukrov0.09 g
Tuky0.52 g
Vláknina6.3 g
Gi44.4

ALERGÉNY

  • Zeler a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.