
Marinované tofu na bylinkách

Tofu je obľúbenou náhradou mäsa pre vegetariánov aj vegánov. Vyrába sa zo sóji a je možné ho pripraviť na rôzne chutné...

Cuketová syrová omeleta

Začnite tým, že cuketu umyjete a očistíte. Potom ju nakrájajte na tenké plátky a jemne osoľte. Vďaka soli pustí cuketa prebytočnú vodu...

Tagliatelle s bravčovým ragú

Vo veľkej hlbokej panvici alebo vo veľkom hrnci rozohrejte olej s cesnakom. Keď sa cesnak začne zafarbovať, odstavte na 5 minút a potom cesnak vyberte. Ďalej pridajte...

Smotanová polievka s gnocchami

Huby pridajú do každého pokrmu skvelú zemitú chuť. Túto polievku môžete podávať aj počas sviatkov. Hubovo-šalviové gnocchi...

Treska s kapustou

Tiež vás straší predstava kapustových karbonátkov zo školskej jedálne? Nebojte sa, naučíme vás využívať kapustu do...

Paradajkovo-cicerové karí

Šťavnaté, farebné a voňavé jedlo rozveselí aj ten najchladnejší jesenný večer. Vo veľkom hrnci rozohrejte olej na miernom...