Ingrediencie
Warning: Undefined property: WP_Post_Type::$term_id in /data/web/virtuals/248080/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/archive.php on line 177
Syr plesnivý niva
Niva obsahuje 52 % sušiny, v ktorej sa nachádza veľké množstvo tuku. Vyrába sa zo surového kravského mlieka, soli, smotanového zákvasu a syridla. Dôležitou výrobnou zložkou je...
Rukola
Rukola obsahuje veľké množstvo vitamínu C a draslíka. V listoch rukoly nájdeme i alkaloidy.
Reďkovky
.
Olej olivový extra panenský
Zeleninová príloha
Zeleninová príloha predstavuje zmes zeleniny, ktorá obsahuje aspoň jednu rajčinu, pár plátkov šalátovej uhorky a polovicu žltej alebo inej papriky.
Cestoviny svetlé
Svetlé cestoviny obsahujú hlavne pšeničnú múku a vodu. Môžu sa v nich vyskytovať i stopy vajec. Všeobecne sa dá povedať, že v cestovinách nájdeme najmä sacharidy.
Šampiňóny čerstvé
Šampiňóny sú bohaté na bielkoviny a vitamíny C, B a D. Obsahujú len veľmi málo soli a tukov.
Maslo
Hovädzie zadné
Maslo nátierkové
Nátierkové maslo je vyrobené z kyslej smotany, sušeného mlieka, srvátky, zemiakového škrobu a soli.
Pažítka
Vajce varené natvrdo