Ingrediencie


Warning: Undefined property: WP_Post_Type::$term_id in /data/web/virtuals/248080/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/archive.php on line 177

Syr plesnivý niva

Niva obsahuje 52 % sušiny, v ktorej sa nachádza veľké množstvo tuku. Vyrába sa zo surového kravského mlieka, soli, smotanového zákvasu a syridla. Dôležitou výrobnou zložkou je...

Rukola

Rukola obsahuje veľké množstvo vitamínu C a draslíka. V listoch rukoly nájdeme i alkaloidy.

Reďkovky

.

Olej olivový extra panenský

Zeleninová príloha

Zeleninová príloha predstavuje zmes zeleniny, ktorá obsahuje aspoň jednu rajčinu, pár plátkov šalátovej uhorky a polovicu žltej alebo inej papriky.

Cestoviny svetlé

Svetlé cestoviny obsahujú hlavne pšeničnú múku a vodu. Môžu sa v nich vyskytovať i stopy vajec. Všeobecne sa dá povedať, že v cestovinách nájdeme najmä sacharidy.

Šampiňóny čerstvé

Šampiňóny sú bohaté na bielkoviny a vitamíny C, B a D. Obsahujú len veľmi málo soli a tukov.

Maslo

Hovädzie zadné

Maslo nátierkové

Nátierkové maslo je vyrobené z kyslej smotany, sušeného mlieka, srvátky, zemiakového škrobu a soli.

Pažítka

Vajce varené natvrdo

© COPYRIGHT 2025 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.