Ingrediencie
Warning: Undefined property: WP_Post_Type::$term_id in /data/web/virtuals/248080/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/archive.php on line 177
Maslo ghee (ghí)
Sirup ďatľový bio
Rímska rasca
Nie je rasca ako rasca. Rímska rasca má totižto úplne inú vôňu a chuť ako rasca, ktorá sa bežne používa v slovenskej kuchyni. Jedná sa o úplne iný druh korenia pochádzajúci z inej...
Alsan
100% rastlinný margarín bez mliečnych komponentov, laktózy, cholesterolu a lepku. Neobsahuje stužené tuky. Je vynikajúcou alternatívou pre ľudí s bezlepkovou diétou, s alergiou na mliečnu...
Čierna soľ
Čierna soľ, v Indii nazývaná ako kala namak alebo sanchal, je zvláštnym druhom nerafinovanej vulkanickej soli s výraznou chuťou po vajíčkach. V skutočnosti je jej farba skôr...
Mangové chutney
Celozrnný knedlík
Sójové mäso
Nepražené kakao
Kel kučeravý
Hrach zelený lúpaný varený
Wasa bezlepkový a bezlaktózový Knäckerbrot