Ingrediencie


Warning: Undefined property: WP_Post_Type::$term_id in /data/web/virtuals/248080/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/archive.php on line 177

Maslo ghee (ghí)

Sirup ďatľový bio

Rímska rasca

Nie je rasca ako rasca. Rímska rasca má totižto úplne inú vôňu a chuť ako rasca, ktorá sa bežne používa v slovenskej kuchyni. Jedná sa o úplne iný druh korenia pochádzajúci z inej...

Alsan

100% rastlinný margarín bez mliečnych komponentov, laktózy, cholesterolu a lepku. Neobsahuje stužené tuky. Je vynikajúcou alternatívou pre ľudí s bezlepkovou diétou, s alergiou na mliečnu...

Čierna soľ

Čierna soľ, v Indii nazývaná ako kala namak alebo sanchal, je zvláštnym druhom nerafinovanej vulkanickej soli s výraznou chuťou po vajíčkach. V skutočnosti je jej farba skôr...

Mangové chutney

Celozrnný knedlík

Sójové mäso

Nepražené kakao

Kel kučeravý

Hrach zelený lúpaný varený

Wasa bezlepkový a bezlaktózový Knäckerbrot

© COPYRIGHT 2025 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.