Ingrediencie


Warning: Undefined property: WP_Post_Type::$term_id in /data/web/virtuals/248080/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/archive.php on line 177

Orechy pekanové

Olej sezamový

Syr hermelín

Hlavnou surovinou pre výrobu hermelínu je mlieko, do ktorého sa pridávajú mliekarské kultúry a ušľachtilé plesne. Hermelín je syr s pomerne vysokým obsahom bielkovín, ale i tuku (asi 1/3...

Mäso hovädzie varené

Krabie tyčinky

Kápia

Kápia je kultivarom papriky. Vyznačuje sa sladkou a nepálčivou chuťou. Na rozdiel od feferónky alebo klasickej papriky totižto neobsahuje kapsaicín. Sladká paprika je mimoriadnym zdrojom...

Kuracie mäso pečené

Kapusta biela

Káva

Syr smotanový nízkotučný

Proteín srvátkový čokoládový

Mozzarella mini

© COPYRIGHT 2025 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.