Ingrediencie
Warning: Undefined property: WP_Post_Type::$term_id in /data/web/virtuals/248080/virtual/www/wp-content/themes/pestry-jidelnicek/archive.php on line 177
Orechy pekanové
Olej sezamový
Syr hermelín
Hlavnou surovinou pre výrobu hermelínu je mlieko, do ktorého sa pridávajú mliekarské kultúry a ušľachtilé plesne. Hermelín je syr s pomerne vysokým obsahom bielkovín, ale i tuku (asi 1/3...
Mäso hovädzie varené
Krabie tyčinky
Kápia
Kápia je kultivarom papriky. Vyznačuje sa sladkou a nepálčivou chuťou. Na rozdiel od feferónky alebo klasickej papriky totižto neobsahuje kapsaicín. Sladká paprika je mimoriadnym zdrojom...
Kuracie mäso pečené
Kapusta biela
Káva
Syr smotanový nízkotučný
Proteín srvátkový čokoládový
Mozzarella mini