Zapečený baklažán s hovädzím mäsom
Ingrediencie na 1 porciu
Cesnak | 1 strúčik | |
Baklažán | 0.5 kus | |
Paprika červená | 1 kus | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka | |
Hovädzie mleté | 150 g |
Polovicu baklažánu vydlabeme lyžicou. Vydlabanú dužinu pokrájame na menšie kúsky a zmiešame s nakrájanou paprikou a mletým mäsom. Osolíme, okoreníme a pridáme nasekaný cesnak. Zmesou naplníme baklažán a dáme piecť do predhriatej rúry na 150 °C na dobu 20 minút.
Ak vás zaujímajú iné netradičné jedlá z mäsa a zeleniny, určite by ste si nemali nechať újsť náš recept na keto bravčové pliecko na horčici.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 256.623 Kj
Bielkoviny | 2.52 g |
Sacharidy | 10.25 g |
Tuky | 3.31 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.05 g |
Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.11 g |
Vláknina | 4 g |
Vápnik | 0.01 g |
ALERGÉNY
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT