Kuracie plátky so zeleninou pečené v alobale

Ingrediencie na 1 porciu

Cibuľa0.5 kus
Zemiaky v šupke120 g
Kuracie prsia (restované)120 g
Paprika červená1 kus
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Rasca1 štipka
Rajčina2 kusy
Korenie provensálske1 štipka

Mäso naklepeme aby bolo krásne tenké, potom ho osolíme, okoreníme a posypeme korením. Mäso položíme na alobal, naň zemiaky nakrájané na kolieska, osolíme, posypeme trochou rasce. Na zemiaky vrstvíme zvyšnú zeleninu pokrájanú na ľubovoľné kúsky. Alobal uzavrieme a dáme piecť do predhriatej rúry na 180 °C po dobu cca 25 minút.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 468.382 Kj

Bielkoviny3.34 g
Sacharidy18.62 g
Sacharidy z cukrov0.36 g
Tuky3.59 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.03 g
Vláknina7.23 g
Vápnik0.01 g

ALERGÉNY

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.