Kuracie mäsko na bazalke
Ingrediencie na 1 porciu
Cesnak | 2 strúčiky | |
Bazalka čerstvá | 1 hrsť | |
Kuracie prsia (restované) | 120 g | |
Chilli paprička | 2 kusy | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka |
Kuracie mäso si nakrájame na medailóniky, zľahka osolíme, okoreníme a orestujeme na panvici. Prisypeme najemno nasekaný cesnak, čili papričku a bazalku. Restujeme, kým mäso nie je mäkké.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 45.196 Kj
Bielkoviny | 0.91 g |
Sacharidy | 1.38 g |
Tuky | 0.11 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.01 g |
Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.11 g |
Vláknina | 0.16 g |
Vápnik | 0.01 g |
ALERGÉNY
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT