kuracie mäso na cibuľke a na cesnaku

Ingrediencie na 1 porciu

Cibuľa1 kus
Cesnak2 strúčiky
Kuracie prsia (restované)120 g
Olej kokosový4 ml

Mäso si nakrájame na ľubovoľné tvary, ako kto má rád. Osolíme, okoreníme a ochutíme korením. Cibuľu si nakrájame na kolieska a trochu ju opečieme na panvici, pridáme mäso a spoločne restujeme, kým mäso nie je dozlata. Na poslednú minútku pridáme prelisovaný cesnak a zamiešame ho do výpeku.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 252.421 Kj

Bielkoviny1.57 g
Sacharidy10.26 g
Tuky1.29 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.91 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.21 g
Vláknina3 g
Vápnik0.01 g

ALERGÉNY

  • Škrupinové plody a výrobky z nich – jedná sa o všetky druhy orechov

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.