Batatové hranolčeky

Ingrediencie na 1 porciu

Soľ1 štipka
Korenie paprika mletá1 štipka
Korenie kari1 štipka
Olej kokosový1 ml
Zemiaky batáty pečené120 g

Bataty olúpeme, nakrájame na hranolčeky, zmiešame v miske s kvapkou oleja a korením a dáme piecť do predhriatej rúry na 220 °C po dobu 25 – 30 minút, aby boli hranolčeky pekne chrumkavé.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 73.9563 Kj

Bielkoviny0.11 g
Sacharidy0.83 g
Sacharidy z cukrov0.06 g
Tuky1.1 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.9 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.1 g
Vláknina0.03 g
Vápnik0.01 g

ALERGÉNY

  • Škrupinové plody a výrobky z nich – jedná sa o všetky druhy orechov

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.