Batatové hranolčeky
Ingrediencie na 1 porciu
Soľ | 1 štipka | |
Korenie paprika mletá | 1 štipka | |
Korenie kari | 1 štipka | |
Olej kokosový | 1 ml | |
Zemiaky batáty pečené | 120 g |
Bataty olúpeme, nakrájame na hranolčeky, zmiešame v miske s kvapkou oleja a korením a dáme piecť do predhriatej rúry na 220 °C po dobu 25 – 30 minút, aby boli hranolčeky pekne chrumkavé.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 73.9563 Kj
Bielkoviny | 0.11 g |
Sacharidy | 0.83 g |
Sacharidy z cukrov | 0.06 g |
Tuky | 1.1 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.9 g |
Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.1 g |
Vláknina | 0.03 g |
Vápnik | 0.01 g |
ALERGÉNY
- Škrupinové plody a výrobky z nich – jedná sa o všetky druhy orechov
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT