Pstruh zapečený s paradajkami

Ingrediencie na 1 porciu

Cibuľa1 kus
Cesnak1 strúčik
Zemiaky v šupke100 g
Pstruh150 g
Pórik0.5 kus
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Petržlen vňať20 g
Rajčiny v plechovke50 g
Olej repkový1 ml

Na rozpálenej panvici si osmažíme najemno nakrájanú cibuľu, pridáme na plátky nakrájaný cesnak a chvíľku opekáme. Prilejeme osolené a okorenené paradajky a povaríme zmes 5 minút. Pridáme na kolieska nakrájaný pór a petržlenovú vňať a zase chvíľu povaríme. Zemiaky uvaríme v šupke a nakrájame na plátky. Do vymastenej zapekacej misy dáme vrstvu zemiakov, vrstvu filet zo pstruha, zasa vrstvu zemiakov a nakoniec nalejeme paradajkovú zmes a zapekáme v rúre na 180 °C počas 15 minút.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 424.131 Kj

Bielkoviny3.56 g
Sacharidy17.53 g
Sacharidy z cukrov0.1 g
Tuky1.66 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.08 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.11 g
Vláknina6.04 g
Vápnik0.01 g

ALERGÉNY

  • Ryby a výrobky z nich

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.