Reďkovková nátierka s pečivom

Ingrediencie na 1 porciu

Reďkovky50 g
Cibuľa jarná1 kus
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka
Žervé klasik50 g

Reďkovky nastrúhame na jemnom strúhadle, primiešame jarnú cibuľku nakrájanú nadrobno, žervé, soľ a korenie. Natrieme na viaczrnný chlieb a podávame ozdobené cibuľkou.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 44.243 Kj

Bielkoviny0.57 g
Sacharidy1.09 g
Sacharidy z cukrov0.04 g
Tuky0.21 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.09 g
Vláknina0.34 g
Gi0.3

ALERGÉNY

  • Mlieko a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.