Rožok s rybí nátierkou a paprikou
Ingrediencie na 1 porciu
Sardinky v oleji | 30 g | |
Cibuľa šalotka | 1 kus | |
Rožok celozrnný (60g) | 1 kus | |
Paprika červená | 1 kus | |
Maslo nátierkové | 10 g | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka |
Sardinky vyberieme z plechovky a vymiešame s nátierkovým maslom. Osolíme, okoreníme. Pridáme nakrájanú šalotku.
Potom nátierku natrieme na pečivo a podávame s paprikou.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 957.1423 Kj
Bielkoviny | 7.39 g |
Sacharidy | 42.85 g |
Sacharidy z cukrov | 0.06 g |
Tuky | 4.96 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.86 g |
Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.22 g |
Vláknina | 8.82 g |
Vápnik | 0.04 g |
ALERGÉNY
- Ryby a výrobky z nich
- Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT