Rožok s rybí nátierkou a paprikou

Ingrediencie na 1 porciu

Sardinky v oleji30 g
Cibuľa šalotka1 kus
Rožok celozrnný (60g)1 kus
Paprika červená1 kus
Maslo nátierkové10 g
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka

Sardinky vyberieme z plechovky a vymiešame s nátierkovým maslom. Osolíme, okoreníme. Pridáme nakrájanú šalotku.

Potom nátierku natrieme na pečivo a podávame s paprikou.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 957.1423 Kj

Bielkoviny7.39 g
Sacharidy42.85 g
Sacharidy z cukrov0.06 g
Tuky4.96 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.86 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.22 g
Vláknina8.82 g
Vápnik0.04 g

ALERGÉNY

  • Ryby a výrobky z nich
  • Obilniny obsahujúce lepok a výrobky z nich
  • Mlieko a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.