Treska, špenát, ryža
Ingrediencie na 1 porciu
Maslo | 5 g | |
Ryža varená | 100 g | |
Špenát čerstvý | 200 g | |
Treska pečená | 150 g | |
Soľ | 1 štipka |
Tresku si umyjeme, osolíme a opečieme na troche masla. Špenát poriadne umyjeme a dáme na panvicu spariť. Podávame s ryžou. Výživové hodnoty zodpovedajú uvarenej ryži. 100 g surovej ryže sa rovná 200 g ryži varenej. Vždy si teda odvážte polovicu množstva než je v recepte uvedené.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 41.814 Kj
Bielkoviny | 0.2 g |
Sacharidy | 0.29 g |
Tuky | 0.88 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.54 g |
Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.3 g |
Vláknina | 0.03 g |
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
- Ryby a výrobky z nich
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT