Teplá zelenina – baklažán, brokolica, karfiol
Ingrediencie na 1 porciu
Maslo | 5 g | |
Brokolica | 50 g | |
Baklažán | 50 kusů | |
Karfiol | 50 g | |
Soľ | 1 štipka | |
Čierne korenie | 1 štipka |
Zeleninu si opláchneme a nakrájame na kocky, ktoré orestujeme na masle do zmäknutia. Dochutíme soľou a čiernym korením.
NUTRIČNÉ HODNOTY
Celková energetická hodnota 135.998 Kj
Bielkoviny | 1.07 g |
Sacharidy | 4.06 g |
Sacharidy z cukrov | 0.04 g |
Tuky | 1.03 g |
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov) | 0.51 g |
Trans mastné kyseliny (z tukov) | 0.3 g |
Vláknina | 2.06 g |
Gi | 0.3 |
ALERGÉNY
- Mlieko a výrobky z neho
GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT