Teplá zelenina – baklažán, brokolica, karfiol

Ingrediencie na 1 porciu

Maslo5 g
Brokolica50 g
Baklažán50 kusů
Karfiol50 g
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka

Zeleninu si opláchneme a nakrájame na kocky, ktoré orestujeme na masle do zmäknutia. Dochutíme soľou a čiernym korením.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 135.998 Kj

Bielkoviny1.07 g
Sacharidy4.06 g
Sacharidy z cukrov0.04 g
Tuky1.03 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)0.51 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.3 g
Vláknina2.06 g
Gi0.3

ALERGÉNY

  • Mlieko a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

Mohlo by vás zaujímať

© COPYRIGHT 2024 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.