Vajíčková nátierka

Ingrediencie na 1 porciu

Horčica plnotučná1 g
Vajce1 kus
Cibuľa jarná1 kus
Maslo nátierkové10 g
Soľ1 štipka
Čierne korenie1 štipka

Vajcia uvaríme natvrdo. Potom ich necháme úplne vychladnúť. Na jemnom strúhadle nastrúhame. Pridáme nátierkové maslo, jarnú cibuľku, soľ, korenie, horčicu.

NUTRIČNÉ HODNOTY

Celková energetická hodnota 380.8903 Kj

Bielkoviny6.75 g
Sacharidy1.58 g
Sacharidy z cukrov0.11 g
Tuky5.57 g
Nasýtené mastné kyseliny (z tukov)1.88 g
Trans mastné kyseliny (z tukov)0.22 g
Cholesterol0.2 g
Vláknina0.32 g
Sodík0.08 g
Vápnik0.03 g

ALERGÉNY

  • Horčica a výrobky z nej
  • Vajcia a výrobky z nich
  • Mlieko a výrobky z neho

GRAF NUTRIČNÝCH HODNÔT

© COPYRIGHT 2025 pestrý jedálniček. ALL RIGHTS RESERVED.